מקורי ומיוחד
מתכון למגנום בהגשה אישית
בארצנו ארץ השמש הנצחית, כל השנה כיף להתענג על גלידה | קבלו מתכון למגנום בהגשה מקורית ובטעם מיוחד, צורת הפרח תאפשר לנשנש אותו בכל עת כשמתחשק לכם משהו קריר וטוב
מגנום בהגשה אישית צילום: שולמית שחר
מתכון למגנום בהגשה אישית
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן הקפאה: לילה.
המצרכים למגנום בהגשה אישית:
- 6 גרם ג'לטין
- 30 גרם מיים
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 400 גרם חלב מרוכז
- 200 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה למגנום בהגשה אישית:
- בקערית, אחדו את המים עם הג'לטין והניחו חצי שעה בצד.
- את השוקולד המיסו בבן מארי.
- הקציפו את השמנת המתוקה למרקם יוגורט (מרקם לא רך מידי ולא יציב ) הנמיכו את מהירות המיקסר למינימום, הוסיפו את החלב המרוכז והשוקולד המומס והמשיכו להקציף באיטיות עד לקבלת מסה במרקם אחיד
- המיסו את הג'לטין במיקרוגל כ10 שניות עד שיהפוך לנוזל שקוף
- העבירו כמה 3 כפות ממסת המגנום לקערית הג'לטין הנוזלי וערבבו בכדי להשוות טמפרטורה.
- שפכו תערובת הג'לטין לקערה עם יתרת מסת המגנום, ערבבו באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה.
- שפכו את הבלילה לתבניות סיליקון פרחים או כל צורה אהובה והכניסו להקפאה למשך הלילה, עד להתייצבות מלאה.
למעוניינים לשדרג: מוזמנים לחלק את מסה ל3 קערות ולהוסיף טעמים:
בקערה אחת הוסיפו:
- 2 כפות קוקוס מקורמל
- 2 כפות ממרח אגוזי לוז
בקערה שניה הוסיפו:
- 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ
- 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים
בקערה השלישית הוסיפו:
- 2 כפות בראס אגוזים
- 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזי לוז
ערבבו בכל קערה את התוספות עם המסה, צקו לתבניות הייעודיות והקפיאו למשך הלילה.
הערה: לא חייב להוסיף תוספות זה טעים כפי שהוא, במקביל ניתן להוסיף מה שאוהבים ולהתענג
טיפ: את הממרחים הרשומים במתכון בתוספת לשדרוג קונים מחנות למוצרי אפיה, אך אם אין לכם אותם, ניתן בהחלט להמיר לממרחים ביתיים כמו חמאת בוטנים, לוטוס, ריבת חלב, שוקולד, חלבה וכו'
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות