כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
המאפה האהוב

מתכון לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד

קינוח ומאפה אהוב של בצק מגולגל במילוי של קוביית שוקולד, מקושט בסוכריות בטעם שוקולד, הנותנים את המראה היותר מוצלח למאפה משודרג וטעים

מתכון לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד
רוגלך במילוי שוקולד צילום: אפרת ושדי

מתכון לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד / מאת: אפרת ושדי

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן התפחה: 70 דקות. זמן האפיה: 15 עד 20 דקות.

המצרכים לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 ביצים
  • ¾ כוסות סוכר
  • ¼1 כוסות שמן
  • ¾1 כוסות מים
  • 1 כפית מלח

למילוי:

  • קוביות שוקולד מריר

אופן ההכנה לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד:

  1. בקערת המיקסר הכניסו את החומרים היבשים וערבבו מעט.
  2. לאחמ"כ הוסיפו את הביצים, מים ושמן ובסוף הוסיפו את המלח.
  3. לושו במשך 7 דק' עד לקבלת בצק אחיד וטוב. כסו את קערת המיקסר והתפיחו במשך כ 20 דק', לאחר 20 דקות לושו שנית עוד 3-4 דקות. השאירו להתפחה עד להכפלת הנפח.
  4. רדדו מהבצק עיגול, חיתכו אותו ל8 משולשים, בכל משולש הניחו קובית שוקולד וגלגלו לצורת רוגלך.
  5. הניחו את הרוגלך בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ופזרו מלמעלה סוכריות בטעם שוקולד. הניחו להתפחה של 10 דקות.
  6. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות, עד להזהבה.
  7. הוציאו וצננו מעט.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מתכון רוגלך שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}