טעים ומשביע
מתכון לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם
מחפשים ארוחת ערב קלילה לנשנש, ללא צורך בנטילת ידיים, קבלו מתכון לצ'יפס מתנפח, טעים בטירוף ומשביע, ומתאים במיוחד לארוחת הערב | אם רק תטבילו אותו בקטשופ, הארוחה שלכם תהיה מושלמת
- חני לוין
- ט"ו טבת התשפ"א
צ'יפס מתנפח צילום: נועם זיגדון
אופן ההכנה לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם. קרדיט: נועם זיגדוןצ\
מתכון לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן טיגון: 3 עד 4 דקות.
המצרכים לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 3-4 תפוחי אדמה
- 1 כף גדושה קורנפלור
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- 1/2 כוס מים או מי סודה (מוגז)
- 2 ביצה
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
אופן ההכנה לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים מלבד תפוחי האדמה, עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
- את תפוחי האדמה פרסו לעיגולים דקים, והטבילו אותם בבלילה.
- חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו את תפוחי האדמה עד להזהבה.
- הוציאו על נייר סופג המתינו לצינון והגישו לצד קטשופ.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות