בריא ומשביע
מתכון לסלט חסה וחזה עוף מוקפץ
ארוחת צהריים ללא פחמימות, בריאה ומשביעה, עם עלי חסה ירוקים וטריים בשילוב של עגבניות ובתוספת של חזה עוף מוקפץ ברוטב סויה ותבלינים שישדרג לכם את הסלט ליוקרתי וטעים יותר
- חני לוין
- י"ד טבת התשפ"א
מתכון לסלט חסה וחזה עוף מוקפץ צילום: הודיה חמד
מתכון לסלט חסה וחזה עוף מוקפץ
זמן הכנה: 25 דקות.
המצרכים לסלט חסה וחזה עוף מוקפץ:
לחזה עוף מוקפץ:
- חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- מעט כמון
- 2 כפות רוטב סויה
לסלט:
- חסה
- עגבנייה
- שמן זית
- לימון
- מלח
- רוטב סויה
אופן ההכנה לסלט חסה וחזה עוף מוקפץ:
הכנת חזה עוף מוקפץ:
- חממו מחבט עם מעט שמן וטגנו את חזה העוף, הוסיפו את התבלינים ורוטב סויה והקפיצו במשך 15 דקות עד לבישול חזה העוף.
הכנת הסלט:
- את החסה שטפו היטב וייבשו על נייר סופג, חיתכו אותה לקוביות והכניסו לקערה.
- את העגבנייה שטפו היטב, חיתכו לקוביות, יבשו מעט והכניסו לקערה עם החסה.
- סמוך להגשה, תבלו בשמן זית, לימון ומלח וערבבו היטב. הוסיפו את רצועות חזה העוף המוקפצות וערבבו קלות. זלפו מעט רוטב סויה מלמעלה והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: הודיה חמד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות