כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
נשנוש ממכר ואהוב

מתכון לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק

עוגת חמאת בוטנים בשילוב שברי ביסקוויטים ודבש הנותנים לעוגה טעם מיוחד ומוצלח, בציפוי שוקולדי טעים, המוסיף לעוגה את הצבע הכהה ונותן מראה מושך ומגרה יותר, עם טעם ממכר שלא תפסיקו לאכול

מתכון לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק
אצבעות חמאת בוטנים עם שוקולד צילום: הודיה חמד

מתכון לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק

זמן הכנה: 20 דקות. זמן הקפאה: 30 דקות.

המצרכים לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק:

לעוגה:

  • 250 גר' ביסקוויטים טחונים גס (ניתן להשתמש בביסקוויטים חומים, נותנים טעם מוצלח יותר)
  • 2.5 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כפות דבש
  • 1/4 כוס שמן

לציפוי:

  • 200 גר' שוקולד מריר (2 חב')
  • 2.5 כפות חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק:

הכנת העוגה:

  1. בקערה ערבבו את כל החומרים לעוגה עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. שטחו בתבנית אפיה והכניסו להקפאה במשך חצי שעה.

הכנת הציפוי:

  1. על האש המיסו את כל המצרכים לציפוי וערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. שפכו על העוגה והכניסו לקירור להתייצבות.
  3. לאחר ההתייצבות הוציאו מהקירור וחיתכו לאצבעות ארוכות וצרות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: הודיה חמד

מתכון חיתוכיות חמאת בוטנים שוקולד עוגה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}