נשנוש ממכר ואהוב
מתכון לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק
עוגת חמאת בוטנים בשילוב שברי ביסקוויטים ודבש הנותנים לעוגה טעם מיוחד ומוצלח, בציפוי שוקולדי טעים, המוסיף לעוגה את הצבע הכהה ונותן מראה מושך ומגרה יותר, עם טעם ממכר שלא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- י"א טבת התשפ"א
אצבעות חמאת בוטנים עם שוקולד צילום: הודיה חמד
מתכון לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק
זמן הכנה: 20 דקות. זמן הקפאה: 30 דקות.
המצרכים לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק:
לעוגה:
- 250 גר' ביסקוויטים טחונים גס (ניתן להשתמש בביסקוויטים חומים, נותנים טעם מוצלח יותר)
- 2.5 כפות חמאת בוטנים
- 3 כפות דבש
- 1/4 כוס שמן
לציפוי:
- 200 גר' שוקולד מריר (2 חב')
- 2.5 כפות חמאת בוטנים
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה לאצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד בוהק:
הכנת העוגה:
- בקערה ערבבו את כל החומרים לעוגה עד לקבלת מרקם אחיד.
- שטחו בתבנית אפיה והכניסו להקפאה במשך חצי שעה.
הכנת הציפוי:
- על האש המיסו את כל המצרכים לציפוי וערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
- שפכו על העוגה והכניסו לקירור להתייצבות.
- לאחר ההתייצבות הוציאו מהקירור וחיתכו לאצבעות ארוכות וצרות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: הודיה חמד
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות