קל להכנה
מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה
ערב שבת עם מתכון מעולה, קל ומהיר הכנה לדג סול בתיבול של רוטב אדום עם אריסה, בתוספת של ירקות וניוקי, והכל בתבנית אחת ישר לתנור
- חני לוין
- ג' טבת התשפ"א
דג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת דג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה. קרדיט: נועם זיגדוןדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה - נועם זיגדון
מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה
זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 40 דקות.
המצרכים לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:
- 8-10 דגי סול
- 500 גרם ניוקי
- 6 שיני שום חתוך
- 2 גמבות חתוכות לרצועות
- 2 עגבניות חתוכות לרצועות
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה
- 3 כפות אריסה מוכנה
- 1/2 לימון סחוט
- 1/2 לימון פרוס דק
- 1 כוס מים
- פלפל שחור
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:
- השרו את הדגים במים עם חומץ
- בתבנית אפיה סדרו את כל הירקות והניוקי ועליהם סדרו את הדגים
- בקערה נפרדת ערבבו את התבלינים, האריסה ומיץ הלימון
- שפכו את הרוטב על הדגים פזרו כוסברה קצוצה ופרוסות לימון
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלו למשך כ-40 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות