מתכון לעוגיות כוכבים מטוגנות ופריכות • צפו
מחפשים נשנוש שיתאים לכל עת קבלו מתכון לעוגיות בצק כוכבים, פריכים וטעימים עם אבקת סוכר המפוזרת מלמעלה המוסיפה את המתיקות לעוגיות מושלמות, מתכון קל להכנה שפשוט תתענגו עליו
- חני לוין
- ב' טבת התשפ"א
כוכבי בצק מטוגנים צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
עוגיות כוכב - נועם זיגדון
מתכון לעוגיות כוכבים מטוגנות ופריכות:
זמן הכנה: 10 דקות. זמן המתנה: 30 דקות. זמן טיגון: 5 דקות.
מתכון לעוגיות כוכבים מטוגנות ופריכות:
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
- 2 כוסות קמח
- 2 ביצים גדולות
- 30 גר' חמאה או מחמאה רכה
- 3 כפות סוכר
- גרידת לימון או תפוז
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות חלב או מים
- 1 כפית רום, ברנדי או תמצית וניל
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 ליטר שמן לטיגון
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה לעוגיות כוכבים מטוגנות ופריכות:
- בקערה לושו היטב את כל המצרכים לבצק אחיד.
- כסו את הבצק במגבת והניחו אותו בצד למשך 30 דקות
- קמחו משטח עבודה, רדדו את הבצק לעובי 2 מ"מ וקירצו כוכבים, ניתן לקרוץ צורות נוספות,
- חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו את הכוכבים משני הצדדים עד להזהבה.
- הניחו על נייר סופג ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות