ארוחה משודרגת
מתכון לאורז עם שעועית בתיבול חמצמץ
ארוחת צהריים מעניינת עם אורז המתבשל עם שעועית עיניים, בתוספת פטרוזיליה קצוצה ובתיבול חמצמץ הנותנים את הטעם והמראה המושלם לארוחת צהריים משודרגת
- חני לוין
- א' טבת התשפ"א
אורז עם שעועית בתיבול חמצמץ צילום: שולמית שחר
מתכון לאורז עם שעועית בתיבול חמצמץ
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 45 דקות.
המצרכים לאורז עם שעועית בתיבול חמצמץ:
- 2 כוסות שעועית עיניים
- 4 בצלים גדולים
- 3 כוסות אורז
- 3 חבילות פטרוזליה קצוצות
לתיבול:
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- כורכום לפי הטעם
- 1.5 כוסות מיץ לימון איכותי
אופן ההכנה לאורז עם שעועית בתיבול חמצמץ:
- את השעועית השרו במים יום קודם. למחרת בשלו אותה כרבע שעה עם מים ומלח וסננו.
- חתכו את הבצל לפרוסות דקות וטגנו אותו בסיר עם כמות נדיבה של שמן עד להזהבה.
- הוסיפו לבצל את הפטרוזיליה, התבלינים ומיץ הלימון ובשלו על אש נמוכה עד שהפטרוזיליה מתרככת...ערבבו מידי פעם
- הוסיפו את השעועית והאורז וערבבו, הוסיפו עוד 5 כוסות מים וערבבו, הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש למינימום ובשלו כשעה עד שהאורז מוכן.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות