כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון למגנומים ביתיים בשלושה טעמים

אוהבים מגנום? כך תכינו אותם בצורה הטובה ביותר, עם מתכון לשלושה טעמים שונים שתוכלו להכין ולהרשים כל אורח, מתאים כקינוח לכל ארוחה חלבית | למרות הקור החורפי, אין אחד שיתנגד

מתכון למגנומים ביתיים בשלושה טעמים
מגנומים ביתיים צילום: שולמית שחר

מתכון למגנומים ביתיים בשלושה טעמים

המצרכים למגנומים ביתיים בשלושה טעמים:

  • 6 גרם ג'לטין
  • 30 גרם מיים
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 400 גרם חלב מרוכז
  • 200 גרם שוקולד לבן

טעם 1:

  • 2 כפות קוקוס לוטוס מקורמל
  • 2 כפות ממרח אגוזי לוז

טעם 2:

  • 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ
  • 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים

טעם 3:

  • 2 כפות בראס אגוזים
  • 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזים לוז

לציפוי:

טעם 1:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו

טעם 2 :

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו

טעם 3:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן או 20 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה למגנומים ביתיים בשלושה טעמים:

  1. אחדו את המים עם הג'לטין והכניסו למקרר למשך חצי שעה.
  2. המיסו את השוקולד בבן מרי.
  3. הקציפו את השמנת המתוקה למרקם יוגורט, הנמיכו את מהירות המיקסר למינימום, הוסיפו את החלב המרוכז והשוקולד המומס והמשיכו להקציף עד לקבלת תערובת אחידה,
  4. המיסו את הג'לטין כ10 שניות עד שיהפוך לנוזלים, קחו כמה כפות ממסת המגנום והכניסו למסת הג'לטין, ערבבו היטב , ולאח"מ הוסיפו את מסת הג'לטין למסת המגנום, המשיכו להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. חלקו את התערובת ל3 קערות
  6. בקערה אחת הוסיפו: 2 כפות קוקוס לוטוס מקורמל, 2 כפות ממרח אגוזי לוז
  7. בקערה שניה הוסיפו: 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ, 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים
  8. בקערה השלישית הוסיפו: 2 כפות בראס אגוזים, 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזים לוז
  9. בכל קערה ערבבו את התוספות עם המסה וצקו לתבניות של מגנומים עם מקל ארטיק, והקפיאו למשך הלילה.
  10. (יוצא הרבה מגנומים קחו זאת בחשבון מה שנשאר ניתן לצקת בכל תבנית סיליקון אחרת ללא מקל ולאכול כקינוח )

לציפוי:

  1. המיסו את השוקולד יחד עם השמן או חמאת הקקאו בפולסים,
  2. הכניסו לכוס גבוהה והטבילו את המגנומים בציפוי שאתם אוהבים ומיד פזרו את הקישוט האהוב עליכם, סוכריות צבעוניות, עדשים, בראס, קוקוס מקורמל וכדו'
  3. המתינו מספר שניות לייצוב השוקולד והניחו את המגנומים על גבי נייר אפיה לייצוב סופי.
  4. הכניסו למקפיא עד להגשה.

המתכון מאת: שחר שולמית

מתכון מגנום ארטיקים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}