כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לנשנש כשמתחשק

מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח

העוגיות המוכרות והאהובות שלא מפסיקים לנשנש בכל זמן שמתחשק. משהו מלוח וטעים לאכול - מתכון מוצלח עם שומשום או קצח לטעמכם

מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח
עוגיות עבאדי עם שומשום או קצח צילום: יפית שלג חג׳ג׳

מתכון לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח 

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 45 דקות

המצרכים לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:

  • 3.5 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סודה (בקבוק שתיה)
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כף מלח
  • מעט קצח (לאוהבים)

אופן ההכנה לעוגיות עבאדי עם שומשום או קצח:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  2. צרו טבעות והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על °170 למשך 45 דקות עד להזהבה
  4. צננו ואחסנו בקופסא אטומה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 

מתכון עוגיות עבאדי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}