ממכר וטעים בטירוף
מתכון ללחם שום עם זיתים וגבינה צהובה
ארוחת ערב ממכרת וטעימה בטירוף עם לחם שום משודרג ומוצלח בתוספת זיתים וגבינה צהובה, הנותנים ללחם את הטעם המיוחד והמקורי
לחם שום עם זיתים וגבינה צהובה צילום: נועם זיגדון
אופן ההכנה ללחם שום עם זיתים וגבינה צהובה. קרדיט: נועם זיגדוןלחם שום - נועם זיגדון
מתכון ללחם שום עם זיתים וגבינה צהובה
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.
המצרכים ללחם שום עם זיתים וגבינה צהובה:
כוס מדידה חד פעמית קרה
לבצק:
- 2 ק"ג קמח
- 2 כפות מלח
- 4 כפות סוכר
- 3 כפות שמרים
- 2 כפות אורגנו
- 1 קופסת טבעות זיתים ירוקים / שחורים
- 3/4 כוס שמן
- משפר אפיה - מומלץ
- 7 כוסות מים חמים (לא רותחים)
לרוטב שום:
- 100 גרם חמאה מומסת
- צרור פיטרוזליה קצוצה
- 4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה ללחם שום עם זיתים וגבינה צהובה:
- בקערה הכנחיסו את כל המצרכחים לבצק לושו עד לקבלת בצק רך
- התפיחו במשך 30 דקות, לושו פעם שניה והתפיחו שוב במשך 30 דקות.
- חלקו את הבצק ל-4 כדורים
- רדדו ופתחו כל כדור לצורת עיגול
- חרצו את הבצק לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
הכנת רוטב שום:
- בקערה נפרדת ערבבו את כל המצרכים לרוטב.
- ומרחו על הבצק שחרצתם קוביות.
- בין החריצים בבצק הכניסו פרוסות גבינה צהובה מקופלות
- הכניסו לתנור שחומם מראש על - 180° למשך כ - 25 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות