ב' כסלו התשפ"ה
03.12.2024
ניחוח משכר

ארוחת ערב: מתכון למאפינס סלק וגבינות

מחפשים מתכון טעים ומגוון לארוחת ערב קבלו מתכון למאפינס סלק וגבינות מושלם שתוכלו להמיר תמיד בבטטה או בגזר, הטעם והניחוחות שיופצו באוויר יכניסו כל אחד למטבח

ארוחת ערב: מתכון למאפינס סלק וגבינות
מאפינס סלק וגבינות צילום: שחר שולמית

מתכון למאפינס סלק וגבינות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים למאפינס סלק וגבינות:

  • 450 גרם סלק מבושל ומגורר
  • 6 ביצים מידה L
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח לפי הצורך

אופן ההכנה למאפינס סלק וגבינות:

  1. בקערה ערבבו את כל המצרכים היטב, עד לקבלת מרקם חלק, הניחו בצד למספר דקות לספיגת הטעמים.
  2. שמנו תבניות מאפינס חד פעמיות ומלאו אותן בבלילה עד ל 3/4 מגובהן.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד הזהבה.
  4. (ניתן להחליף את הסלק בבטטה או בגזר מבושלים ומגורדים)

בהצלחה

המתכון מאת: שחר שולמית

מאפינס סלק גבינות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}