ניחוח משכר
ארוחת ערב: מתכון למאפינס סלק וגבינות
מחפשים מתכון טעים ומגוון לארוחת ערב קבלו מתכון למאפינס סלק וגבינות מושלם שתוכלו להמיר תמיד בבטטה או בגזר, הטעם והניחוחות שיופצו באוויר יכניסו כל אחד למטבח
- חני לוין
- כ' כסלו התשפ"א
מאפינס סלק וגבינות צילום: שחר שולמית
מתכון למאפינס סלק וגבינות
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים למאפינס סלק וגבינות:
- 450 גרם סלק מבושל ומגורר
- 6 ביצים מידה L
- 2 כוסות קמח תופח
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- פלפל שחור גרוס
- מלח לפי הצורך
אופן ההכנה למאפינס סלק וגבינות:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים היטב, עד לקבלת מרקם חלק, הניחו בצד למספר דקות לספיגת הטעמים.
- שמנו תבניות מאפינס חד פעמיות ומלאו אותן בבלילה עד ל 3/4 מגובהן.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד הזהבה.
- (ניתן להחליף את הסלק בבטטה או בגזר מבושלים ומגורדים)
בהצלחה
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות