מהמטבח הפרסי
מתכון מוצלח ביותר לתבשיל בשר ראש
מנת בשר עסיסית ומוצלחת של בשר ראש במתכון מעולה ובתיבול של הכרתם, עם תפוחי אדמה, בצל וגרגירי חומוס בתוספת תבלין תארגון יבש הנותן לתבשיל את הטעם המיוחד ביותר
- חני לוין
- י"ז כסלו התשפ"א
תבשיל בשר ראש מהמוצלחים צילום: יגאל אמדדי
מתכון לתבשיל בשר ראש מהמוצלחים
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: שעה וחצי.
המצרכים לתבשיל בשר ראש מהמוצלחים:
- 1.5 ק"ג בשר ראש
- 1 בצל קצוץ
- 1 תפו״א בינוני קלוף וחתוך לקוביות.
- 2 כוסות גרגירי חומוס (לאחר השרייה לילה שלם במים עם סודה לשתיה)
- 2-3 כפות תארגון יבש (תבלין)
- כמון
- מלח
- פלפל שחור
- אבקת מרק (לא חובה)
- 4 לימונים פרסיים יבשים שבורים לחתיכות
אופן הכנה לתבשיל בשר ראש מהמוצלחים:
- הכניסו את הבשר לסיר עם מים והביאו לרתיחה.
- לאח"מ שטפו את הבשר היטב מכל מה שנדבק.
- בסיר רחב כגנו את הבצל והוסיפו את הבשר ותפו״א.
- הוסיפו מים עד לכיסוי הבשר, הוסיפו את התבלינים והביאו לרתיחה.
- הנמיכו את האש ובשלו כשעה וחצי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות