תוספת משגעת
מתכון לקוראסון במילוי פרגית עם רוטב חרדל, דיז׳ון ודבש
מחפשים מנה מקורית לערב שבת קבלו מתכון לקראוסון ממולא בפרגית בזילוף של רוטב חרדל משגע, המאפה הזה יוסיף לכל מאכל סטייל מיוחד וישדרג לכם את המנה למוצלחת יותר
- חני לוין
- י"ז כסלו התשפ"א
קוראסון במילוי פרגית עם רוטב חרדל, דיז׳ון ודבש צילום: יגאל אמדדי
מתכון לקוראסון במילוי פרגית עם רוטב חרדל, דיז׳ון ודבש
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 15 דקות
המצרכים לקוראסון במילוי פרגית עם רוטב חרדל, דיז׳ון ודבש:
למילוי פרגית:
- 1/2 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות
- 2 בצלים
- בהרט
- כמון
- פלפל שחור גרוס
- כורכום
- אבקת מרק
- אגוז מוסקט
- ראס אל חנות
לקרואסון:
- 1 חבילת בצק עלים
- ביצה טרופה עם מעט מים
לרוטב החרדל:
- חרדל
- מיונז
- דבש
אופן ההכנה לקוראסון במילוי פרגית עם רוטב חרדל, דיז׳ון ודבש:
הכנת מילוי הפרגית:
- חממו מחבת על האש עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה
- הוסיפו את הפרגית והתבלינים וערבבו היטב. הנמיכו את האש ובשלו 10 דקות עם מכסה.
הכנת הקרואסון:
- פיתחו את בצק העלים על משטח עבודה. וחיתכו את הבצק למשולשים.
- גלגלו כל משולש מהצד הרחב לצר כך שייווצר לכם קרואסון.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והברישו בביצה עם המים.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות עד להזהבה
הרכבת המנה:
- חיתכו את הקרואסון באמצע לרוחב בזהירות, כך שתוכלו למלא אותו בפרגית,
- מלאו את הקרואסון במילוי הפרגית.
הכנת הרוטב:
- ערבבו את החרדל, המיונז והדבש היטב וזלפו מלמעלה.
- הגישו לצד פירה, אורז או כל מאכל אהוב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות