גם יפה, גם טעים
מתכון לשושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס
מאפה שמרים במילוי קרם ווניל ושוקולד צ'יפס בצורת שושנים יוקרתיות, בפיזור אבקת סוכר מלמעלה המוסיפה את היופי והטעם המיוחד לקינוח מקורי
- חני לוין
- י"ג כסלו התשפ"א
שושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס צילום: נועם זיגדון
שושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס. קרדיט: נועם זיגדוןשושני שמרים במילוי וניל ושוקולד צ\
מתכון לשושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס
המצרכים לשושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס:
כוס מדידה חד פעמית קרה
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 3/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- 3 כוסות מים
- תמצית רום / וניל
למילוי:
- תמצית וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 1 שקית פודניג וניל
- 2 כפות קורנפלור
- שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה לשושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס:
הכנת הבצק:
- ערבבו את כל המצרכים לבצק בקערה עד לקבלת בצק אחיד ורך
- התפיחו במשך שעה, הורידו את האויר והתפיחו פעם נוספת.
הכנת המילוי:
- ערבבו בקערה את כל החומרים מלבד השוקולד צ'יפס עד לקבלת מרקם אחיד, הניחו בצד למשך רבע שעה להתייצבות.
הכנת השושנים:
- חלקו את הבצק ל - 4 - 5 כדורים, רדדו כל כדור לריבוע.
- מירחו את מילוי הווניל ומעל פזרו את השוקולד צ'יפס. גלגלו לרולדה, וחיתכו ל6 חלקים
- סדרו בתבנית משומנת, כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה, התפיחו במשך כ-20 דקות.
- הברישו בביצה טרופה, והכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ- 25 דק'
- פזרו אבקת סוכר ובתאבון
בהצלחה רבה
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות