מאפה מעולה
מתכון למשולשי בצק במילוי גבינת פטה • צפו
מאפה מעולה וטעים של משולשי בצק מעניינים במילוי גבינת פטה, ישדרגו לכם כל ארוחה ויעשו אותה חגיגית יותר, אם רק תגישו אותם לצד סלט חסה ועגבניות שרי עסיסיות, ארוחת הערב שלכם תצא מושלמת
- חני לוין
- ו' כסלו התשפ"א
משולשי בצק במילוי גבינת פטה צילום: נועם זיגדון
מאפה גבינות פטה. קרדיט: נועם זיגדוןמאפה גבינות פטה - נועם זיגדון
מתכון למשולשי בצק במילוי גבינת פטה
המצרכים למשולשי בצק במילוי גבינת פטה:
כוס מדידה חד פעמית קרטון
לבצק:
- 2-1/2 כוסות קמח
- 1 כפית חומץ
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים חמימים
למילוי:
- 100 גרם גבינה פטה
- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 כף עגבניות מיובשות
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- פלפל שחור
- מלח
- ביצה
אופן ההכנה למשולשי בצק במילוי גבינת פטה:
הכנת הבצק:
- הכניסו את כל המצרכים ולושו לבצק אחיד וחלק, הניחו בצד למשך חצי שעה
הכנת המילוי:
- בקערה, ערבבו את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
הרכבת המשולשים:
- חלקו את הבצק ל-8 כדורים שווים , כל כדור רדדו לעיגול בקוטר 25 ס"מ ובעובי 1/2 ס״מ, בחצי התחתון חרצו חריצים וקפלו את העיגול ל-2
- הניחו במרכז חצי העיגול כף ממילוי הגבינות
- עטפו את הגבינות מצד ימין ומעל לסגור עם הבצק מצד שמאל
- הברישו בביצה טרופה ופזרו שומשום
- הכניסו לתנור שחומם מראש על -180° עד להשחמה
- הוציאו מהתנור והגישו לצד סלט חסה עשיר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות