משהו חדש
מתכון לסלט תפוחי אדמה ושמיר
מתכון לסלט מוצלח ומעניין של קוביות תפוחי אדמה רכים המתובלים בשמן זית ובתוספת שמיר טרי הנותן את הצבע לסלט מיוחד וטעים
- חני לוין
- ג' כסלו התשפ"א
סלט תפוחי אדמה ושמיר צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט תפוחי אדמה ושמיר
המצרכים לסלט תפוחי אדמה ושמיר:
- 5 תפו״א קלופים וחתוכים לקוביות גודל בינוני
- 50 גרם מחמאה (לגרסה חלבית ביום רגיל המירו בחמאה)
- 1 כף שמן זית
- צרור שמיר טרי קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לסלט תפוחי אדמה ושמיר:
- בסיר עם מים הרתיחו את תפו״א האדמה עד לבישול חלקי כחצי שעה
- סננו את המים ברשת שלא ישארו נוזלים
- הוסיפו את המחמאה והשמיר ומיזגו מעל את שמן הזית, תבלו במלח ובפלפל שחור והסלט מוכן
- עדיף להגיש חם
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות