כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

אוהבים את הפיתה המושלמת הזו? הפעם תכינו אותה בעצמכם, עם מתכון קל להכנה והסבר נפלא, של הכנת לחוח על מחבת פשוטה עם הטעם המיוחד שלו, אין אחד שיפספס את הארוחה

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן
לחוח צילום: יגאל אמדדי

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

המצרכים ללחוח - מאכל תימני מטוגן: 10 פיתות

  • 2 כוסות סולת
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים שטוחה
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1 ביצה שלמה
  • כ- 4-5 כוסות מים חמים.

אופן ההכנה ללחוח - מאכל תימני מטוגן:

  1. הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו היטב שלא יווצרו גושים, ניתן לערבב עם מקל בלנדר
  2. הניחו את הבלילה לנוח כ20 דקות להתפחה
  3. ערבבו את הבלילה היטב, חממו מחבת ללא שמן וצקו לתוכה 2 מצקות (ליחידה אחת)
  4. המתינו 3-4 דקות, על להבה בינונית והוציאו מהאש (את הלחוח לא הופכים במחבת, מטגנים מצד אחד)

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מתכון פיתה תימני מאכל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}