ממשיכים להפתיע את הילדים
עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד
ממשיכים להפתיע בקינוחים מהירים וטעימים, והפעם במתכון של עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד, תוכלו למלא אותן בכל מילוי שתחפצו כיד הדמיון הטובה עליכם
- חני לוין
- א' כסלו התשפ"א
עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
מתכון לעוגיות תפוחים - נועם זיגדון
מתכון לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד
המצרכים לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
כוס מדידה חד פעמית קרטון
- 1 ק"ג קמח
- 1 כוס מיץ תפוזים ( משקה קל)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שמן
- 1 מחמאה
- 1 כוס סוכר
- 2 אבקת אפיה
- 2 ביצים
- למילוי - מחית תפוחי עץ בקופסת שימורים
אופן ההכנה לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
- הכניסו את כל המצרכים לקערה ולושו לבצק נעים ואחיד
- הכניסו למקרר למשך 10 דקות
- הוציאו וחלקו אותו ל8 כדורים
- כל עיגול רדדו למלבן ארוך ומרחו עליו את מחית תפוחי העץ
- קפלו לשני קיפולים (לא לגלגל)
- אופן קיפול הבצק. קרדיט: נועם זיגדון
- חיתכו למלבנים והניחו כל מלבן בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה
- צננו את העוגיות לגמרי ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות