כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קינוחי כוסות נפלאים

מתכון לקרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים

לקינוח מרשים וטעים במיוחד נסו את קרם הפסיפלורה עם קראמבל האגוזים בזילוף קרם ווניל הנותן לכוס את היופי והטעם המשודרג, תוכלו לקשט בכל פרי שתחפצו והקינוח שלכם יביא רק מחמאות

מתכון לקרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים
קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לקרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים לקרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים:

10 מנות

לקרם פסיפלורה:

  • 125 גרם מחית פסיפלורה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם מרגרינה או חמאה
  • 4 ביצים

לקראמבל:

  • 2 כוסות קמח
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2  כוס אגוזי לוז קצוצים גס
  • 1/2 כוס שקדים קצוצים גס

לקרם וניל:

  • 1 קופסא קטנה ריץ'
  • 2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה לקרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים:

הכנת קרם פסיפלורה:

  1. בסיר הרתיחו את פסיפלורה עם הסוכר והמרגרינה עד שהסוכר והמרגרינה נמסים.
  2. טרפו את הביצים היטב והוסיפו בבת אחת לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקרם מסמיך,  ערבבו עוד קצת, הורידו מהאש וקררו

הכנה קראמבל:

  1. בקערה ערבבו את הקמח, סוכר, שמן, אגוזים ושקדים ועבדו לבצק. פוררו לפירורים
  2. חממו תנור ל180 מעלות
  3. רפדו תבנית בנייר אפייה ופזרו את הפירורים על התבנית
  4. הכניסו לתנור למשך 15 דקות עד שהקראמבל מזהיב יפה, הוציאו וקררו

הכנה קרם וניל:

  1. הקציפו את הריץ' עם הפודינג לקצף יציב ווהעבירו לשקית זילוף

הרכבת הכוס:

  1. תחילה הכניסו 2 כפות מהקראמבל לתוך כוסית לקינוחים, מעל הניחו 2 כפות מקרם הפסיפלורה ומעל זלפו מקרם הוניל
  2. ניתן לפזר שוב מהקראמבל או לשים פרי לקישוט.

בהצלחה רבה

מתכון קינוחי כוסות קרם קראמבל אגוזים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}