כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מהיר ופשוט להכנה

בקלי קלות: מתכון לתפו"א ובטטה מבוקעים

תוספת מעניינת לסעודת השבת: תפוחי אדמה ובטטה מובקעים בתנור, בתיבול בזיליקום וזילוף שמן זית, הנותנים את הטעם והיופי לסעודה מושלמת

בקלי קלות: מתכון לתפו"א ובטטה מבוקעים
תפו"א ובטטה מבוקעים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לתפו"א ובטטה מבוקעים / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים לתפו"א ובטטה מבוקעים:

  • 5 תפו"א שלמים ומקולפים
  • 2 בטטות שלמות מקולפות
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה תפו"א ובטטה מבוקעים:

  1. בשלו את הירקות על האש עם חצי ליטר מים עד לריכוך מלא וסננו
  2. העבירו את תפוחי האדמה והבטטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. בעזרת כוס מעכו את הירקות לעובי 1 וחצי ס"מ
  4. תבלו בבזיליקום, מלח, פלפל שחור וזלפו מעל שמן זית
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ20 דקות עד להזהבה יפה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מתכון לשבת תפוחי אדמה בטטה בזיליקום

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}