כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לדג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור

לכבוד שבת קודש עם מתכון אהוב לדג סלמון, בתיבול מיוחד ובציפוי שקדים קלופים, הנותנים את הטעם הפציח בפה שיעשה לכם את סעודת השבת יוקרתית יותר

מתכון לדג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור
דג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור צילום: יגאל אמדדי

מתכון לדג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור

המצרכים לדג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית שאטה
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט כוסברה יבשה
  • 1/2 כוס שקדים קלופים דפים

אופן ההכנה לדג סלומון בציפוי שקדים קלופים בתנור:

  1. ערבבו היטב את כל התבלינים עם השמן
  2. הניחו את הסלמון על תבנית ומרחו מעליו היטב את תערובת התבלינים מכל הכיוונים, הניחו במקרר לחצי שעה.
  3. פזרו מעל את השקדים הקלופים והכניסו לתנור שחומם מראש על 230 מעלות למשך 26 דקות
  4. מומלץ לאחר כרבע שעה להוציא את התבנית ובעדינות לשפוך את השמן שהצטבר ולהחזיר לתנור לעשר דקות נוספות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי

דג סלמון שקדים סעודת שבת דג מתכון מתכון לדגים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}