ארוחת צהריים מפנקת
מתכון לפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור • צפו
מתכון לפרגיות עם סירופ מייפל ותפוחי אדמה בתנור, שתוכלו להכין עם כל חלקי עוף שתבחרו המתכון מוצלח גם על מחבת פסים ולאו דווקא בתנור, מה שחשוב שבכל מצב הטעם של האוכל הזה יישאר לכם הרבה זמן בפה, ותתענגו על כל ביס
פרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור צילום: נועם זיגדון
הדרכה להכנת פרגיות ותפו"א בתנור עם סירופ מייפל. קרדיט: נועם זיגדוןפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור
מתכון לפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור
המצרכים לפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור:
(כוס מדידה חד פעמית קרה)
- 1 ק"ג פרגיות בנתחים שלמים
- 2 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות
למרינדה:
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מייפל
- מיץ מ1/2 לימון סחוט
- 1 בצל בנוני
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 כפית גרגרי כוסברה
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור:
- הכניסו לבלנדר את כל חומרי המרינדה וטחנו היטב לבלילה חלקה,
- את הבלילה שפכו לקערה והכניסו פנימה את הפרגיות ותפוחי האדמה, ערבבו היטב.
- ניתן להשרות מעט את הפרגיות ותפוח האדמה בבלילה בכדי שיקבלו יותר טעם.
- סדרו את הפרגיות זה לצד זה בתבנית ומעליהן פזרו את תפוחי האדמה. שפכו מעט שמן זית מלמעלה,
- הכניסו לתנור על 200 מעלות למשך כ45 דקות ללא כיסוי.
- הוציאו מהתנור והגישו חם לצד אורז לבן
- הפרגיות ותפוחי האדמה לאחר האפייה. קרדיט: נועם זיגדוןפרגיות ותפוחי אדמה עם סירופ מייפל בתנור
בהצלחה רבה
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות