טעם חדש
מתכון לשקשוקה תפו״א מוצלחת ומקורית
מחפשים רעיון לארוחת ערב עסיסית וטעימה במיוחד? קבלו רעיון לשקשוקה מקורית של קוביות תפוחי אדמה עם ביצים ובתוספת בצל ירוק ותיבול בחריפות מעודנת, רק תגישו אותה לצד סלט ירקות עסיסי וטחינה והארוחה שלכם תהיה מוצלחת
- חני לוין
- כ"ג חשון התשפ"א
שקשוקה תפו״א מוצלחת ומקורית צילום: יגאל אמדדי
מתכון לשקשוקה תפו״א מוצלחת ומקורית
המצרכים לשקשוקה תפו״א מוצלחת ומקורית:
- תפו״א קלופים וחתוכים לקוביות
- שמן זית
- ביצים כמספר הסועדים
- מעט בצל ירוק קצוץ
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- מעט שאטה טחונה
אופן ההכנה לשקשוקה תפו״א מוצלחת ומקורית:
- הכניסו לסיר את תפו"א עם מים והביאו לרתיחה הנמיכו את האש ובשלו כ1/2 שעה וסננו היטב
- חממו מחבת על האש עם טיפה שמן זית, הוסיפו את תפו"א והבצל הירוק ותבלו עם מלח, פלפל שחור, כורכום ושאטה (לא חובה)
- ערבבו הכל היטב ושיברו ביצים שלמות פנימה, המתינו עד שהביצים יתבשלו.
- הגישו לצד סלט ירקות עסיסי וטחינה לבנה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות