הילדים יעופו על זה
מתכון לפסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור • צפו
מכינים פסטה? כדאי לכם לנסות את המתכון הזה, הוא קל ביותר ומהיר הכנה, ללא לכלוך של כלים כלל, את הפסטה אין צורך לבשל לפני ולא תאמינו כמה רכה היא יוצאת לאחר האפייה, הילדים ממש יעופו על זה
פסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור צילום: נועם זיגדון
סרטון ההדרכה להכנת פסטה בתנור. קרדיט: נועם זיגדוןמתכון לפסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור - קרדיט -נועם זידגון
מתכון לפסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור
המצרכים לפסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור:
- (כוס מדידה חד פעמית קרטון)
- 1 חבילה פסטה
- 4 שיני שום
- קופסא של עגבניות מרוסקות (240 גרם) (או עגבניות מגורדות)
- 1 צנצנת רוטב לפסטה (400 גרם)
- מעט בזיליקום
- פלפל שחור
- מלח
- 2 ו -3/4 כוסות מים (שתי כוסות ושלושת רבעי )
- 1/4 כוס שמן
- גבינה צהובה
- מוצרלה
אופן ההכנה לפסטה ברוטב אדום עם גבינה צהובה ומוצרלה בתנור:
- הניחו את חב' הפסטה בתבנית שפכו מעליה את העגבניות המרוסקות הבזיליקום השום והרוטב.
- תבלו בתבלינים, הוסיפו שמן ומים וערבבו היטב. הוסיפו מוצרלה וגבינה צהובה וערבבו שנית בכדי שהמוצרלה תכנס בין הפסטה.
- פזרו מלמעלה גבינה צהובה, והכניסו לתנור על חום 170 מעלות למשך שעה
- הוציאו מהתנור והגישו חם.
בהצלחה רבה
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות