מתוק וממכר
מתכון לעוגת קרמשניט אישית מוצלחת ביותר
מחפשים מנה אישית להגשה בסטייל ובטוב טעם, קבלו את מנת הקרמשניט המוצלחת הזו אישית וטעימה במיוחד שתשדרג לכם כל ארוחה ליוקרתית יותר ומרשימה
קרמשניט אישי מוצלח ביותר צילום: שבי שפירא
מתכון לעוגת קרמשניט אישית מוצלחת ביותר
המצרכים לעוגת קרמשניט אישית מוצלחת ביותר:
לבצק:
- בצק עלים פילאס
- אבקת סוכר
למילוי:
- 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 כוס חלב
- 5 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה לעוגת קרמשניט אישית מוצלחת ביותר:
הכנת שכבות הבצק:
- על נייר אפייה פזרו אבקת סוכר הניחו מעל את הבצק וחיתכו לריבועים שווים. (ללא הפרדה)
- מעל הבצק פזרו שנית אבקת סוכר ופרסו נייר אפיה.
- מעל נייר האפיה הניחו תבנית תנור נוספת כמשקולת. בכדי שהבצק לא יתנפח
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ 18 דקות עד להזהבה. (כדאי לבדוק לקראת הסוף אם קיבל את הצבע הנכון.)
- המטרה של הסוכר והתבנית זה ליצור עלים קראנצ'ים מקורמלים.
הכנת הקצף:
- הקציפו את כל החומרים לקצף יציב
הרכבת המנה:
- זלפו את הקצף בין 3 ריבועי בצק. כאשר למעלה זלפו שושנים של קצפת ליופי.
- ניתן להכין ציפוי שונה מלמעלה: ערבבו חב' אבקת סוכר עם לימון וקצת שמנת מתוקה עד שנוצר מרקם משחתי, מרחו מעל שכבת הבצק האחרונה. וקשטו עם פסים של שוקולד מומס
- זה הולך גם מצויין עם קולי פירות יער בצד. החמיצות מאזנת את המתיקות
המתכון מאת: שבי שפירא
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות