כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

ארוחת ערב משובחת: מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם

הארוחה החלבית שתעשה לכם את הערב עשיר ומיוחד ופתיח נפלא לתחילת החורף עם מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם • תרגישו במסעדה בלי הצורך לצאת מהבית

ארוחת ערב משובחת: מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם
מרק פטריות פורטובולו מוקרם צילום: אלי סגל

מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם - כ-10 מנות

המצרכים:

  • 60 גרם חמאה
  • 3 בצלים גדולים חתוכים
  • 2 קופסאות פטריות פורטובלו חתוכות
  • 2\1 קופסא פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
  • 4 שיני שום
  • 2\1 כוס קמח
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 4\1 כפית אגוז מוסקט
  • 2\1 1 וחצי ליטר מים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. חממו סיר על האש והמיסו את החמאה, הוסיפו את הבצל וטגנו עד להזהבה.
  2. הוסיפו 2 קופסאות פטריות ושום והמשיכו באידוי עד לצמצום הנוזלים.
  3. הוסיפו את הקמח וערבבו היטב, הוסיפו מלח ואגוז מוסקט והמשיכו לערבב, הוסיפו את המים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ- 40 דקות.
  4. בעזרת מקל בלנדר טחנו את המרק ולאח"מ הוסיפו 2\1 קופסא פטריות פרוסות. תטעמו ותקנו תיבול. צננו והוסיפו את השמנת המתוקה. ערבבו והגישו עם קרוטונים קריספיים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מאת: בתשבע אנסבכר בעלת קיטרינג חלבי גורמה.

מתכון מרק חלבי פטריות מוקרם

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}