ארוחת ערב משובחת: מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם
הארוחה החלבית שתעשה לכם את הערב עשיר ומיוחד ופתיח נפלא לתחילת החורף עם מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם • תרגישו במסעדה בלי הצורך לצאת מהבית
מרק פטריות פורטובולו מוקרם צילום: אלי סגל
מתכון למרק פטריות פורטובולו מוקרם - כ-10 מנות
המצרכים:
- 60 גרם חמאה
- 3 בצלים גדולים חתוכים
- 2 קופסאות פטריות פורטובלו חתוכות
- 2\1 קופסא פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
- 4 שיני שום
- 2\1 כוס קמח
- 1 כף שטוחה מלח
- 4\1 כפית אגוז מוסקט
- 2\1 1 וחצי ליטר מים
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- חממו סיר על האש והמיסו את החמאה, הוסיפו את הבצל וטגנו עד להזהבה.
- הוסיפו 2 קופסאות פטריות ושום והמשיכו באידוי עד לצמצום הנוזלים.
- הוסיפו את הקמח וערבבו היטב, הוסיפו מלח ואגוז מוסקט והמשיכו לערבב, הוסיפו את המים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ- 40 דקות.
- בעזרת מקל בלנדר טחנו את המרק ולאח"מ הוסיפו 2\1 קופסא פטריות פרוסות. תטעמו ותקנו תיבול. צננו והוסיפו את השמנת המתוקה. ערבבו והגישו עם קרוטונים קריספיים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מאת: בתשבע אנסבכר בעלת קיטרינג חלבי גורמה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות