כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב משביעה או סתם לנשנוש מעניין וטעים, קבלו מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד ומקורי והגישו אותו לצד מטבלים מעניינים ואהובים עליכם

נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד
פוטטוס בתיבול מיוחד צילום: יגאל אמדדי

מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

המצרכים:

  • 7 יחידות תפוח אדמה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס אבקת מרק בצל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • כורכום
  • 2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. את התפוח אדמה שטפו היטב במים עם הקליפה וחיתכו ל4 רבעים לאורך.
  2. הכניסו לסיר עם מים והרתיחו במשך 5 דקות. סננו וסדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד להתקררות.
  3. בקערה נפרדת ערבבו היטב את אבקת מרק בצל, קונפלור, מיונז, ותבלינים ו2 כפות פירורי לחם, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מרחו את הפוטטס בתערובת שהכנתכם והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 40 דקות.
  5. הוציאו מהתנור והגישו חם, לצד רטבים אהובים.

בהצלחה

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מתכון תפוחי אדמה תיבול תיבול בשמן זית ארוחת ערב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}