מתכון לקרפ צרפתי חלבי עם מילויים שונים ונפלאים
מעניין אתכם כיצד מכינים קרפ צרפתי מקורי חלבי? המתכון הזה יענה לכם על הכל ויקצור לכם הרבה מחמאות, עם מילויים שונים תוכלו לשדרג אותו כיד הדמיון הטובה עליכם
- חני לוין
- כ"ו תשרי התשפ"א
קרפ צרפתי / מאת: אפרת גרינשפן
המצרכים:
2 ביצים M
1 כוס חלב
3/4 כוס קמח
30 גרם חמאה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
טרפו היטב בקערה את הביצים והחלב, המיסו את החמאה והוסיפו אותה לביצים המשיכו לערבב והוסיפו תוך כדי את הסוכר והקמח עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית, ניתן לערבב עם בלנדר מוט בכדי שלא יווצרו גושים.
חממו מחבת בקוטר 24 או מחבת לקרפים, שמנו את המחבת עם מעט חמאה. שפכו חצי כוס מהבלילה למחבת, עטו את המחבת לכל הכיוונים בכדי שהבלילה תגיע כל הצדדים בצורה אחידה. (שימו לב. השכבה צריכה להיות דקה) טגנו במשך דקה או עד שמזהיב והפכו את הקרפ לאחר 10 שניות הוציאו מהמחבת.
מלאו ב:
שוקולד מומס חום, לבן.
ממרח לוטוס ושברי עוגיות לוטוס
ממרח חלווה וחתיכות חלווה
ניתן לפזר שברי מקופלת, שברי פקאן ועוד....
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות