שילוב מנצח
קינוחי כוסות יוקרתיים: פירורי אוראו עם קצפת וקרם לוטוס
מחפשים מתכון מהיר ומוצלח לקינוחי כוסות יוקרתיים פרווה שיתאימו לסעודות החג? קבלו מתכון מיוחד לקינוחי כוסות עם פירורי אוראו, קרם לוטוס וקצפת חלקה
- חני לוין
- כ"א תשרי התשפ"א
קינוחי כוסות אוראו ולוטוס צילום: חני לוין
קינוחי כוסות אוראו ולוטוס
המצרכים: 9 כוסיות
2 אריזות עוגיות אוראו
1 קצפת צמחית (ריץ)
ממרח לוטוס
1 חב' פודינג ווניל (3 כפות גדושות)
כוסיות מרשימות
אופן ההכנה:
פוררו אריזה אחת של עוגיות אוראו והכניסו לתחתית הכוסיות.
המיסו במיקרוגל בתוך שקית זילוף 2 כפות גדושות ממרח לוטוס, לכלכו את צידי הכוסיות מעל עוגיות האוראו המפוררות.
הקציפו את הקצפת הצמחית עם הפודינג ווניל, וזלפו בעזרת שקית זילוף מעל עוגיות האוראו.
תחבו חצי עוגית אוראו או עוגיה שלמה מעל הקצפת. ובעזרת צנטר קטן צרו שושנה ממרח הלוטוס סמוך לעוגיה. הכניסו למקרר בתוך קופסת אכסון אטומה, עד להגשה.
טיפ: את העוגיה כדאי לתחוב על הקצפת בסמוך להגשה, בכדי שלא תתייבש.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות