נשנוש ממכר: עוגיות קוקולידה עם קרם לבן חלק
מתכון נפלא וממכר, של עוגיות קוקולידה, העשויות מחומרים שיש בבית, עם קרם טעים וחלק ותוצאה סופית נפלאה של עוגיה מגרה שתפתח לכם את התיאבון
- חני לוין
- כ' תשרי התשפ"א
עוגיות קוקולידה
המצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח.
אופן ההכנה:
המיסו את השוקולד והשמן במיקרוגל,
במיקסר הקציפו את הביצים, סוכר וסוכר חום ולאחר כמה דקות הוסיפו את תערובת השוקולד המומס בעדינות. המשיכו להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן הוסיפו את הקמח, אבקת האפיה והקקאו, המשיכו להקציף עד לקבלת תערובת חלקה
רפדו תבנית בנייר אפיה, הכניסו לשקית זילוף וצרו "שבלולים" בגודל הרצוי ע"ג התבנית המרופדת. (מניסיון כדאי להכין שבלולים קטנים כי באפייה הם תופחים)
חממו תנור ל 175 מעלות, הכניסו למשך 8 - 9 דקות והוציאו מיד.
השאירו את העוגיות להתקרר ורק לאחר מכן נתקו מנייר האפייה
לקצפת;
1 שמנת מתוקה / צמחית
1 פודינג וניל
1/2כוס חלב / חלב סויה / מים
אופן ההכנה:
הקציפו הכל עד לקבלת קצף יציב.
מרחו בעזרת כפית מהקצף על העוגיה והניחו ע"ג הקצף עוד עוגיה. הכניסו למקפיא.
בהצלחה רבה ובתיאבון
המתכון מאת: דבורה מהדיזדה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות