להפוך את הסגר למתוק
מילקשייק שוקולד עם נגיעות נוגט וקצפת חגיגית
מחפשים להפתיע את בני המשפחה עם משקה יוקרתי לכבוד חול המועד, אפרת גרינשפן עם מתכון למילקשייק בטעם שוקולד בנגיעות נוגט, עם קצפת מיוחדת שתיתן לכם את המענה המושלם למשקה עסיסי וחגיגי
מילקשייק צילום: אפרת גרינשפן
מילקשייק שוקולד בנגיעות נוגט וקצפת חגיגית / מאת: אפרת גרינשפן
המצרכים:
למילקשייק:
2 כפות נוגט
3 כפות גלידה שוקולד
1/3 כוס שמנת מתוקה
2 ו – 3/4 כוסות חלב
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג ווניל
אופן ההכנה:
הכינו את המילקשייק:
הכניסו לקערה את השמנת והנוגט וערבלו בבלנדר, הוסיפו את שאר המצרכים למילקשייק, וערבבו היטב עד לקבלת משקה חלק.
שפכו לכוסות חגיגיות את המשקה.
הכינו את הקצפת:
הקציפו את הפודינג עם השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב. הכניסו לשקית זילוף וזלפו מעל כוסות המשקה. קשטו את הקצפת בעיגולי קליק או מקופלת.
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות