כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לכבוד המועד

צהרים עם מתכון מוצלח לחזה עוף ברוטב פטריות

ארוחת צהרים מגוונת, עם מתכון לחזה עוף ברוטב פטריות עסיסי, מהיר וקליל, בטעם של עוד, בתוספת טבעות הבצל והפטריות הקצוצות שיתנו את הטעם, לתבשיל מוצלח ביותר

צהרים עם מתכון מוצלח לחזה עוף ברוטב פטריות
חזה עוף ברוטב פטריות צילום: חני לוין

חזה עוף ברוטב פטריות

המצרכים:

חזה עוף חתוך לקוביות

1 בצל חתוך לטבעות דקות

1 חב' אבקה להכנת רוטב פטריות

1 קופסת פטריות שמפניון

מעט מלח

כוס מים

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

חממו מחבת רחבה עם מעט שמן וטגנו את טבעות הבצל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות חזה העוף וערבבו היטב במשך10 דקות עד למראה שהקוביות התבשלו, הוסיפו את המים ואבקה להכנת רוטב פטריות וערבבו היטב במשך 5 דקות נוספות.

את פטריות השמפניון חיתכו דק והכניסו למחבת עם חזה העוף, הוסיפו מעט מלח וערבבו שוב במשך 10 דקות נוספות. בדקו שחזה העוף מבושל היטב והוציאו מהאש.

הגישו לצד, פתיתים, אורז או קוסקוס

בהצלחה רבה ובתאבון

חזה עוף פטריות מתכון ארוחת צהריים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}