לכבוד המועד
צהרים עם מתכון מוצלח לחזה עוף ברוטב פטריות
ארוחת צהרים מגוונת, עם מתכון לחזה עוף ברוטב פטריות עסיסי, מהיר וקליל, בטעם של עוד, בתוספת טבעות הבצל והפטריות הקצוצות שיתנו את הטעם, לתבשיל מוצלח ביותר
חזה עוף ברוטב פטריות צילום: חני לוין
חזה עוף ברוטב פטריות
המצרכים:
חזה עוף חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לטבעות דקות
1 חב' אבקה להכנת רוטב פטריות
1 קופסת פטריות שמפניון
מעט מלח
כוס מים
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
חממו מחבת רחבה עם מעט שמן וטגנו את טבעות הבצל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות חזה העוף וערבבו היטב במשך10 דקות עד למראה שהקוביות התבשלו, הוסיפו את המים ואבקה להכנת רוטב פטריות וערבבו היטב במשך 5 דקות נוספות.
את פטריות השמפניון חיתכו דק והכניסו למחבת עם חזה העוף, הוסיפו מעט מלח וערבבו שוב במשך 10 דקות נוספות. בדקו שחזה העוף מבושל היטב והוציאו מהאש.
הגישו לצד, פתיתים, אורז או קוסקוס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות