פיציות מהירות הכנה וטעימות
מתכון לפיציות מהירות הכנה וטעימות שיתאימו כנשנוש לכל עת, מומלץ להכין מראש כמות כפולה, כיוון שהילדים יזללו ומהר מאוד לא יישאר כלום, תוכלו אף להקפיא אותן ולהפשיר בשעת הצורך הן יישארו טעימות כמו שהן
פיציות טעימות וקלילות
מצרכים:
1 חב' בצק עלים
גבינה צהובה מגורדת
לרוטב:
1 בצל קצוץ
מעט שמן לטיגון
3/4 כוס מים
3 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף קטשופ
2 כפיות תבלין לפיצה
פלפל שחור (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)
תוספות:
זיתים, פטריות חתוכות דק, ועוד...
אופן ההכנה:
הכינו את הרוטב:
חממו מחבת עם מעט שמן, כאשר השמן חם הוסיפו את הבצל וטגנו עד להשחמה, הוסיפו מים, רסק עגבניות, קטשופ ותבלינים וערבבו היטב עד לרתיחה.
רדדו את בצק העלים ומרחו מעל את הרוטב, פזרו תוספות כרצונכם ופצרו גבינה צהובה מעל בנדיבות.
גלגלו את הבצק בצורת רולדה, וחיתכו עיגולים מהרולדה. הניחו כל עיגול על תבנית מרופדת בנייר אפיה ועם היד מעכו אותו מעט (שימו לב להניח על התבנית כאשר צורת השבלול כלפי מעלה ואתם רואים את המילוי).
הכניסו לתנור על חום 180 למשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה קלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות