ארוחת ערב חגיגית עם חביתת עלי תרד ופטריות
נגמרו הרעיונות לארוחת ערב הנה לכם רעיון לחביתה מקורית עם עלי תרד ופטריות בטעם מיוחד, הגישו אותה לצד לחמנייה טרייה, ירקות עסיסיים וכוס גדולה של משקה האהוב עליכם והנה לכם ארוחת ערב מהירה ומשביעה
- חני לוין
- ד' תשרי התשפ"א
חביתת עלי תרד ופטריות
המצרכים:
כף שמן
חופן גדול עלי תרד שטופים וקצוצים
חצי קופסת שימורים פטריות קציצות
2 שיני שום פרוסות
2 ביצים
כף חלב
מלח (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
מעט אבקת מרק
(לאוהבים: גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל)
אופן ההכנה:
חממו מחבת על אש גבוהה והוסיפו את השמן. הוסיפו את עלי התרד וצלו אותם עד שהם מאבדים מנפחם. הוסיפו את פרוסות השום והפטריות וערבבו.
בקערה טרפו את הביצים עם החלב, אבקת המרק, המלח והפלפל השחור.
שיפכו הכל למחבת וערבבו עם עלי התרד והפטריות, שטחו את החביתה על המחבת וטגנו כ-2 דקות על אש גבוהה. הפכו בזהירות את החביתה עם כף גדולה שטוחה.
הנמיכו את האש, (לאוהבים עם גבינה צהובה, כאן המקום להוסיף, פזרו אותה מעל החביתה)
כסו את המחבת, וטגנו כ-3 דקות נוספות.
הסירו מהאש והביאו לחביתה להצטנן מעט.
העבירו לצלחת והגישו לצד לחמנייה טרייה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות