כולם יאהבו
ארוחת צהריים חלבית: אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות
ארוחת צהריים טעימה ואהובה על כולנו. אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות שיפיצו את ריחן בכל הבית, תתכוננו למחמאות מרובות, כי הילדים לא יפסיקו לבקש עוד
- חני לוין
- ד' תשרי התשפ"א
אטריות מוקרמות עם פטריות צילום: pixabay
אטריות מוקרמות ברוטב שמנת פטריות
המצרכים:
אטריות רחבות
חצי חמאה
1 בצל קצוץ
חב' פטריות פרוסות בקופסת שימורים
1 שמנת לבישול
חצי כפית אגוז מוסקט
פלפל שחור (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)
גבינה צהובה מגורדת (כמות נדיבה)
אופן ההכנה:
בשלו את האטריות ע"פ ההוראות שע"ג השקית.
בסיר נפרד המיסו את החמאה על האש, הכניסו את הבצל הקצוץ וטגנו עד להשחמה.
הוסיפו את השמנת לבישול, המלח, אגוז מוסקט, פלפל שחור, וקופסת הפטריות וערבבו היטב, הביאו לרתיחה והוציאו מהאש.
ערבבו היטב את האטריות המוכנות, עם רוטב השמנת והפטריות ושפכו לתבנית בינונים.
פזרו בכמות נדיבה מעל האטריות את הגבינה הצהובה המגורדת, והכניסו לתנור על 180 עד להמסת הגבינה הצהובה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות