כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
תוספת לצהרים

ישדרגו לכם כל ארוחה: קציצות במתכון מקורי של עוף וקישואים במרקם מיוחד

מכינים ארוחת צהרים וכבר נגמרו הרעיונות לתוספות, לפניכם מתכון מקורי לקציצות עוף וקישואים עם טעם מיוחד שישדרגו לכם כל ארוחה מפשוטה למקורית יותר

ישדרגו לכם כל ארוחה: קציצות במתכון מקורי של עוף וקישואים במרקם מיוחד
קציצות עוף וקישואים צילום: אפרת סיאצ'י

קציצות עוף וקישואים

מצרכים (כ-20 קציצות):

400 גרם עוף טחון

בצל קטן

2 קישואים בינוניים מסוג "זוקיני" (עם הקליפה הירוקה כהה)

1 גזר בינוני (מומלץ, לא חובה)

חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה

2 שיני שום

1 ביצה

כף שמן זית או קנולה

שליש כוס פירורי לחם

כפית מלח, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

הכניסו למעבד מזון את הירקות וטחנו גס עד לתערובת אחידה

סננו את התערובת מהנוזלים והעבירו לקערה, הוסיפו את העוף הטחון, הביצה, השמן, פירורי הלחם ותבלו עם מלח, כורכום, כמון ופלפל שחור.

רפדו תבנית בנייר אפיה ובנוסף שמנו את נייר האפייה

צרו קציצות עגולות ומאחו אותם מעט, והניחו את נייר האפייה המשומן.

חממו תנור ל190 והכניסו לתנור כאשר הוא חם למשך 20 דקות. הופכים בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.

בהצלחה ובתאבון

מאת: אפרת סיאצ'י

מתכון קציצות עוף קישואים ארוחת צהריים תוספת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}