קל להכנה וטעייייים
מיוחד לכבוד שבת: דג אמנון בעשבי תיבול ולימון
את המתכון לדג המיוחד הזה אל תפספסו, הוא יתן לכם גיוון לטעם של הדגים בערב שבת, עם עשבי טיבול בתוספת הלימון החמצמץ שנותנים יחד טעם של שלמות
- חני לוין
- ט"ו אלול התש"פ
דג אמנון בעשבי טיבול צילום: Pexels
דג אמנון בעשבי תיבול ולימון
המצרכים:
4-5 דגי אמנון
לטיבול:
ראש שום
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פיטרוזילה
לימון מקולף (כולל הלבן שעוטף את הלימון כי זה נותן מרירות)
(לאוהבי חריף ניתן להוסיף פלפל חריף)
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
הכניסו לבלנדר את המצרכים לטיבול בשלבים וטחנו למרקם קצוץ (לא לטחון למרקם חלק)
שטפו את הדג היטב והשרו אותו מעט בלימון ומלח, לאח"מ שטפו שנית, הניחו במסננת בכדי שהנוזלים יצאו.
רפדו תבנית בנייר אפיה, והניחו מהתערובת על התבנית ומעליה את הדגים, מעל הדגים מרחו באדיבות את יתר התערובת עד לכיסוי מלא.
חממו תנור על 180 והכניסו לתנור למשך חצי שעה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: רויטל בועז - Revital Boaz
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות