קינוחי כוסות במראה מיוחד: מוס בשלוש שכבות
מוס בשלוש שכבות - קליל הכנה, מהיר וטעים במיוחד עם שילוב הביסקוויטים והשכבות ממעל, זה נותן מראה של יופי, ואם רק תכניסו לכוסות זכוכית תקבלו מראה משובח ויוקרתי עם סטייל מיוחד
- חני לוין
- ה' אלול התש"פ
מוס בשלוש שכבות
המצרכים:
לשכבה הראשונה:
ביסקוויטים וניל / עוגיות לוטוס
לשכבה השניה:
1 שמנת מתוקה / קצפת ריץ'
כף נס קפה
2 כפות סוכר
1 כף רום
לשכבה השלישית:
1 שמנת מתוקה / קצפת ריץ
חב' שוקולד מריר מומס
לקישוט:
פרי אהוב, שוקולד מגורד, מקופלת, גליליות וכו..
אופן ההכנה:
לשכבה הראשונה:
פוררו את הביסקוויטים / הלוטוס והכניסו לכוסיות (ניתן לקחת ממרח לוטוס או שוקולד מריר עם קצת שמן, ולהמיס בשקית במקרוגל ולזלף על צידי הכוס לפני הכנסת השכבות. נותן מראה יוקרתי יותר)
לשכבה השניה:
הקציפו את השמנת או הריץ' והוסיפו את שאר החומרים עד לקצף יציב. זלפו עם שקית לתוך הכוסיות, ושטחו.
לשכבה השלישית:
הקציפו את השמנת או הריץ' והוסיפו את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קצף חום. זלפו עם שקית לתוך הכוסיות ושטחו.
קשטו כרצונכם
בהצלחה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות