מתכון מקורי
ארוחת צהרים בטעם חגיגי: טורטייה ממולאת בבשר עגל טחון
חושבים מה ניתן לשים לצד האורז או מאכל אחר שהכנתם. קבלו מתכון מקורי וטעים של טורטיה עם בשר, וציפוי קראנצ'י במיוחד. פשוט תלקקו את האצבעות
- חני לוין
- ה' אלול התש"פ
טורטיה עם בשר צילום: רחלי ברוך
טורטיה ממולא בשר עגל טחון
המצרכים:
חב' טורטיות
למילוי:
חצי קילו בשר עגל טחון
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור
חצי כפית קינמון
אגוז מוסקט
כף סילאן
כף רסק עגבניות
אופן ההכנה:
חממו סיר עם שמן וטגנו את הבצל והשום, הוסיפו לטיגון תוך כדי ערבוב את הבשר, התבלינים, הסילאן והרסק. לאחר שרותח העבירו לאש קטנה וכסו את הסיר ובשלו כ15 דקות והורידו מהאש. (שימו לב שהבשר התבשל)
קחו טורטיה אחת ושימו עליה 2 כפות או יותר(לפי טעמכם) מהמילוי, גלגלו את הטורטיה והטבילו בביצה ולאח"מ בפירורי לחם וטגנו על מחבת עם מעט שמן.
בתאבון
המתכון מאת: רחלי ברוך - Racheli_baruch
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות