כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בטעם ביתי

שווארמה בלאפה: מתכון מוצלח ללאפה על מחבת

מכינים שווארמה בבית? הנה לכם מתכון גם ללאפה ביתית על המחבת, עם טעם מיוחד ומראה אמיתי של לאפה מקורית

שווארמה בלאפה: מתכון מוצלח ללאפה על מחבת
שווארמה בלאפה צילום: pixabay

לאפה במחבת

המצרכים:

1/2 ק"ג קמח

2 כפיות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1.5 כפיות מלח

300 מ"ל מים פושרים

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

הכניסו לקערה את הקמח עם השמרים וערבבו. 

הוסיפו את הסוכר והמלח והניחו בצד למשך 2 דקות, הוסיפו את שמן הזית והמים בהדרגה והמשיכו לערבב, הוסיפו את המים עד לקבלת בצק חלק.

כסו את הבצק והתפיחו במשך 20 דקות.

חלקו את הבצק ל10 כדורים שווים

מרחו שמן על משטח העבודה ורדדו את הבצק לצורה עגולה וגדולה כמו לאפה

חממו מחבת עם שמן שיהיה רותח

הכניסו את הלאפה למחבת, לאחר 2 דקות הפכו אותה, כאשר מוכנה הוציאו על נייר סופג מלאו אותה כרצונכם וגלגלו ללאפה. הניחו בחלק התחתון נייר כסף למראה יוקרתי יותר.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון לאפה אוכל ביתי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}