הסלט המשובח
בטעם של עוד: קינואה אדומה ברוטב רימונים חמצמץ
רוצים להשקיע בסלט חדש לקראת שבת המלכה? את הסלט המדהים הזה כדאי לך לנסות. הוא מלא רעננות ובטעם מושלם, תוספת החמוציות והפקאן בשילוב הרוטב המעניין והחמצמץ, נותנים את הטעם המיוחד בסעודת השבת
- חני לוין
- ל' אב התש"פ
סלט קינואה צילום: אלי סגל
סלט קינואה אדומה
החומרים הדרושים:
2\1 1 כוסות קינואה אדומה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גרם אגוזי לוז קלויים
50 גרם חמוציות
50 גרם פקאן טבעי\ קלוי
2\1 בצל סגול בינוני קצוץ
לרוטב:
4\1 כוס רכז רימונים (להשיג בחנויות טבע וברשתות השיווק הגדולות)
4\1 כוס שמן
4\1 כוס סילאן
4\1 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה:
מחממים בסיר 3 כפות שמן ומכניסים את הקינואה. מערבבים קלות ומוסיפים 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר חצי סגור עד אידוי כל הנוזלים (הבישול זהה לבישול אורז).
מצננים ומוסיפים את שאר החומרים והרוטב ומערבבים היטב.
מאת: בתשבע אנסבכר בעלת קיטרינג חלבי גורמה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות