עשירה ומגוונת
הארוחה המהירה והמשביעה: קוביות חזה עוף בדבש ובצל
ארוחת צהרים טעימה ומהירה, קוביות חזה עוף בדבש בתוספת הבצל והפטריות לצד האורז או הפירה ייתן לכם את הטעם המיוחד לסעודה עשירה ומגוונת
חזה עוף בדבש צילום: pixabay
קוביות חזה עוף בדבש בטעם שווארמה
המצרכים:
3 בצלים פרוסים דק
חב' פטריות
חזה עוף חתוך לקוביות
3 כפות דבש
3 - 2 כפות תבלין שווארמה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
טגנו את 3 הבצלים הפרוסים,
כאשר הבצל משחים הוסיפו את הפטריות והמשיכו לטגן עוד כמה דקות. הוסיפו את חזה העוף החתוך לקוביות. וערבבו היטב, הוסיפו את הדבש, תבלין השווארמה, המלח והפלפל וערבבו שנית עד שהחזה מוכן, (לאוהבים ניתן להוסיף קוביות גמבה קטנות)
ניתן לכסות ולבשל עוד כ10 דקות ע"מ לקבל רוטב
הגישו לצד אורז, פירה או פסטה. ופזרו מעל כוסברה קצוצה דק - לקישוט
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות