כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
עשירה ומגוונת

הארוחה המהירה והמשביעה: קוביות חזה עוף בדבש ובצל

ארוחת צהרים טעימה ומהירה, קוביות חזה עוף בדבש בתוספת הבצל והפטריות לצד האורז או הפירה ייתן לכם את הטעם המיוחד לסעודה עשירה ומגוונת 

הארוחה המהירה והמשביעה: קוביות חזה עוף בדבש ובצל
חזה עוף בדבש צילום: pixabay

קוביות חזה עוף בדבש בטעם שווארמה

המצרכים:

3 בצלים פרוסים דק

חב' פטריות

חזה עוף חתוך לקוביות

3 כפות דבש

3 - 2 כפות תבלין שווארמה

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

טגנו את 3 הבצלים הפרוסים,

כאשר הבצל משחים הוסיפו את הפטריות והמשיכו לטגן עוד כמה דקות. הוסיפו את חזה העוף החתוך לקוביות. וערבבו היטב, הוסיפו את הדבש, תבלין השווארמה, המלח והפלפל וערבבו שנית עד שהחזה מוכן, (לאוהבים ניתן להוסיף קוביות גמבה קטנות)

ניתן לכסות ולבשל עוד כ10 דקות ע"מ לקבל רוטב

הגישו לצד אורז, פירה או פסטה. ופזרו מעל כוסברה קצוצה דק - לקישוט

 

תבשיל חזה עוף מתכון דבש בצל פטריות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}