כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
הריח שיביא את כולם לשולחן

מחפשים מתכון קל וטעים? לביבות בטטה אפויות יתנו לכם מענה מדויק

המתכון ללביבות בטטה מיוחדות וקלות הכנה, מתאימות כתוספת לכל ארוחה, ומוסיפות מראה של צבעוניות, קלות להכנה ואפויות. עם טעם משובח וריח שיביא את כולם לשולחן

מחפשים מתכון קל וטעים? לביבות בטטה אפויות יתנו לכם מענה מדויק
לביבות בטטה צילום: לירז טרבלסי

לביבות בטטה אפויות

המצרכים:

4 בטטות בינוניות

1 בצל

3 ביצים L

חצי כוס קמח

כף שמן

חצי כפית אבקת מרק

מעט כורכום וכפית שטוחה מלח

חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות, חותכים לחתיכות גדולות ומרתיחים במים מומלחים, עד לריכוך חלקי.

מטגנים את הבצל במעט שמן,

את הבטטות מסננים ומוסיפים להן את התבלינים, בצל מטוגן, קמח, שמן זית פטרוזיליה וביצים, מועכים ומערבבים,

משמנים היטב עם שמן זית נייר אפייה על תבנית התנור

מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת כף,

מחממים תנור ל 190° ואופים כ 20 דק'

הופכים רק כאשר הצד שעל התבנית משחים (שלא יתפרקו) הופכים לצד השני

מועכים מעט, ואופים עד להזהבה מהצד השני, מגישים בליווי טחינה, פסטו, מתבלים,

בהצלחה.

מאת: לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ובריאים

לביבות בטטה תוספת מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}