כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם מיוחד

מיוחד לסעודה שלישית: מתכון לפשטידת מנגולד ותרד

מתכון מעניין ומתאים לסעודה שלישית עם עלי המנגולד והתרד שנותנים את הטעם המיוחד לפשטידה חמה ומושלמת

מיוחד לסעודה שלישית: מתכון לפשטידת מנגולד ותרד
פשטידת מנגולד צילום: pixabay

פשטידת תרד ומנגולד

המצרכים:

2 חבילות עליי מנגולד

חצי חבילת תרד

3 בצל

כפית כורכום

כף אבקת מרק עוף

מעט פלפל שחור גרוס

2 כפות קמח

5 ביצים

פירורי לחם

אופן ההכנה:

חתכו את הבצל וטגנו אותו הוסיפו את התרד ועלי המנגולד כשהם קצוצים

ערבבו היטב ובשלו כ30 דקות על האש

המתינו להתקררות והוסיפו לבלילה 2 כפות קמח, 5 ביצים ומעט פירורי לחם 

ערבבו היטב וצקו על תבנית גדולה ומשומנת, פזרו מעל פירורי לחם

והכניסו לתנור על חום 180 למשך 50 דקות  

בהצלחה

מאת: השף שלום דרעי

פשטידה תרד מנגולד מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}