צפו: הכינו בעצמכם את הרוגלך המושלמים הללו
רוגלך בצורה מעניינת עם סרטון הדרכה של ניסי גולדרייך. מתאים לפתיחת הצום עם קלילות מיוחדת וטעם מושלם
רוגעלך / מאת: ניסי גולדרייך
2 כפות שמרים יבשים
500 מ"ל מים נעימים
3 שקיות סוכר וניל
קילו קמח
100 גרם סוכר
חבילת פודניג וניל
120 מ"ל שמן
למילוי:
ממרח שוקולד או ממרח אגוזים
לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
שמים במיקסר את השמרים והמים ומוסיפים את החומרים היבשים לשים כדקה ומוסיפים את השמן ולשים 10 דקות
מעבירים לקערה ומתפיחים מכוסה שעה
מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם משמנים מעט משטח עבודה ומרדדים ושמים מילוי ויוצרים את הצורה של הרוגעלך
כך יוצרים את הרוגלך. צילום: ניסי גולדרייך
מעבירים לתבנית ומתפיחים שוב 20 דקות
מברישים בביצה ומכניסים לתנור חם 200 מעלות ואופים כ12 דקות
מוציאים מהתנור ומבשלים בסיר את המים עם הסוכר כ6 דקות
מושחים על הרוגעלך את הסירופ ומגישים
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות