ארוחת ערב עם פריקסה טעים ומיוחד
מתחשק לכם להכין ארוחת ערב מוצלחת, טעימה ומשביעה וגם שתהיה מזונות • מתכון מיוחד לפריקסה שתגלו שהוא גם קל להכנה
מתכון לפריקסה רך וטעים
החומרים לבצק:
כף מלח
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
מים עד לקבלת. בצק נעים
1/4 כוס שמן בסוף הלישה
החומרים למילוי:
תפו"א מבושל במים
ביצים קשות
טונה
מלפפון חמוץ
אופן ההכנה:
הכניסו לקערה את כל חומרי הבצק ולושו לקבלת בצק נעים
התפיחו במשך שעה
לאחר ההתפחה קחו עיגול מהבצק ומעכו אותו בצורת אליפסה על נייר אפיה
הכנת הפריקסה על נייר אפיה.
התפיחו עוד כ 15 דקות
בנתיים חממו שמן עמוק בסיר
הכניסו את אליפסה הבצק לתוך הסיר, לאחר 2-3 דקות הפכו את הפריקסה וחכו עוד 2 דקות (עד להזהבה) שימו לב: אל תתרחקו מהגז, הם עלולים להישרף מהר.
הוציאו, והניחו על נייר סופג
חתכו את הפריקסה באמצע והכניסו בתוכו: חתיכות תפו"א, ביצה קשה, טונה ומלפפון חמוץ
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות