טעים במיוחד: סלמון בתנור בקראסט פיסטוק ובזיליקום
לקראת ט' באב מתכון נוסף לסלמון של השפית ניסי גולדרייך סלמון בקראסט פיסטוק ובזיליקום, טעים במיוחד להגשה בתוספת פטריות מוקפצות, קוביות צ'יפס ועלי בייבי
- חני לוין
- ז' אב התש"פ
סלמון בקראסט פיסטוק ובזיליקום/ מאת: ניסי גולדרייך
מצרכים לסלמון בתנור
1 פילה סלמון ללא עור חתוך לקוביות בינוניות
לקראסט:
כוס פיסטוק לא קלוי
3 גבעולי בזיליקום רק העלים
כוס פרורי לחם לבנים פריכים
למרינדה:
מיץ מלימון אחד
חצי כוס שמן זית
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
סלמון בתנור - אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה היטב ומשרים בו את קוביות הדג כחצי שעה.
2. במעבד מזון שמים את הפיסטוק הבזיליקום והפירורי לחם ומעבדים בכמה פולסים עד שהפסטוק והבזיליקום נקצצים דק. לא לטחון!
3. בתבנית תנור מניחים את קוביות הדג ומפזרים מעל הדג את הקראסט ומהדקים עד לציפוי מלא של החלק העליון של הדג.
4. מכניסים לתנור 200 מעלות ואופים 10 דקות
5. מגישים לצד פטריות מוקפצות קוביות צ'יפס ועלי בייבי
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות