כמו במסעדה
מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל
כשחושבים על איזה תוספת להכין למנה טעימה במיוחד, תמיד אפשר לבחור בטבעות הבצל הקרספיות הללו, המיוחדות גם במראה וגם בטעם.
- חני לוין
- כ"ג תמוז התש"פ
טבעות בצל צילום: pixabay
טבעות בצל / מאת: אחינועם (לימור) רז
המצרכים:
חותכים בצל לטבעות
(את החלקים הפנימיים שאין להם צורת טבעות, אפשר לחתוך לסלט או לבישול...)
מכינים שלוש קערות:
בקערה אחת – 1 קילו קמח מנופה.
בקערה שניה - ביצה טרופה עם כף מים ותבלינים.
בקערה שלישית - פרורית זהב עם שומשום.
אופן ההכנה:
טובלים לפי הסדר- בקמח לאח"מ טובלים בביצה ואח"כ בפירורית
מטגנים ומגישים עם קטשופ או סחוג.
בהצלחה! ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות