כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
כמו במסעדה

מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל

כשחושבים על איזה תוספת להכין למנה טעימה במיוחד, תמיד אפשר לבחור בטבעות הבצל הקרספיות הללו, המיוחדות גם במראה וגם בטעם.

מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל
טבעות בצל צילום: pixabay

טבעות בצל / מאת: אחינועם (לימור) רז

המצרכים:

חותכים בצל לטבעות

(את החלקים הפנימיים שאין להם צורת טבעות, אפשר לחתוך לסלט או לבישול...)

מכינים שלוש קערות:

בקערה אחת – 1 קילו קמח מנופה.

בקערה שניה - ביצה טרופה עם כף מים ותבלינים.

בקערה שלישית - פרורית זהב עם שומשום.

אופן ההכנה:

טובלים לפי הסדר- בקמח לאח"מ טובלים בביצה ואח"כ בפירורית

מטגנים ומגישים עם קטשופ או סחוג.

בהצלחה! ובתאבון.

מתכון טבעות בצל תוספת נשנושים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}