מתכון לבורקס במילוי גבינות ותרד מתאים במיוחד לפתיחת הצום
הבורקס הזה הוא טעים ומקורי, מתאים לכל סעודה ובמיוחד לאחר הצום כשכולם רעבים ומחפשים משהו משביע יותר • תשנסו מותניים ותתחילו
בורקס במילוי גבינות ותרד / מאת: ניסי גולדרייך
המצרכים:
חבילת בצק פילאס מופשר (4 מנות)
למלית:
קופסא קוטג'
גביע שמנת חמוצה 27%
כוס פתיתי מוצרלה
צרור עלי תרד קצוצים
2 גבעולי בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל
להגשה:
סלסה עגבניות:
4 עגבניות בשלות
מלח
פלפל
מיץ לימון
ביצים קשות חמות
אופן הכנת המלית:
מערבבים את כל מרכיבי המלית טועמים ומתקנים טיבול לפי הטעם
מעבירים לשקית זילוף וחותכים את הקצה לעובי 2 ס"מ
פותחים את הבצק ומזלפים לרוחב הבצק מהמלית ומשאירים שוליים ברוחב 1 ס"מ, חותכים בעזרת סכין ומהדקים את הקצוות תוך כדי גלגול בעדינות
מגלגלים את הבורקס אל תוך עצמו כמו לצורת חילזון ( אפשרי איזה צורה שמתחשק)
מושחים בביצה ומפזרים שומשום או קצח ומכניסים לתנור בחלק התחחון ל20 דקות בחום 180 מעלות עד שהבורקס מזהיב יפה
הכנת הסלסה:
מגרדים את העגבניות בפומפיה ומתבלים במלח פלפל ולימון לפי הטעם
פורסים את הביצים או משאירים שלם ומגישים חם
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות